erotisk massage i københavn glostrup thai wellness anmeldelse

omgivelser. Thaimassage er en massageform, der er blevet utrolig populær som følge af, at flere og flere har oplevet den under besøg i Thailand. Vi er uddannet / certificeret i at give traditionel thaimassage. Thai Wellness i asiatiske omgivelser, vi gør alt hvad vi kan for at være en af de bedste Thai Massage klinikker i København. Man behøver dog ikke at tage til Thailand for at opleve den fine wellness, som thaimassage bringer. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Sydvestvej i Glostrup.

Glostrup ThaiWellness: Erotisk massage i københavn glostrup thai wellness anmeldelse

Vi har god og gratis parkering. Åbent alle dage fra 09:00 - 22:00. Ring til os og bestil en tid til en behagelig thaimassage. Du finder os i Glostrup nær Albertslund lidt uden for København. Velkommen til alle - kvinder og mænd, unge og ældre. Dokkun er en thailandsk blomst, der minder om guldregn, og traditionen siger, at dokkun bringer lykke og held. Thai Massage, olie Massage, fod Massage, relax Massage. Giv en gave med følelse dt_sc_gift_products limit4 posts_columnone-fourth-column, lidt om os, og om det vi står for.

Dokkun massage: Erotisk massage i københavn glostrup thai wellness anmeldelse

Her på siden kan du finde oplysninger om thaimassage, dens historie og billeder fra klinikken. Vi har gavekortet til den du holder. Åbent hver dag fra. Vi bruger hudvenlig, parfumefri varm olie. Du kan også hente en kørevejledning, så du nemmere kan finde. Professionelle og søde thai massører, vi er alle uddannet til massage. Velkommen i, glostrup Thai Wellness. Thai Massage og, wellness i asiastiske omgivelser.

0 tanker om “Erotisk massage i københavn glostrup thai wellness anmeldelse

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *